Páginas

FESTIVAL 5'

























Direção de arte do XIV Festival Nacional 5 Minutos de curtamentragens de 2011.
A peça principal de comunicação, uma grande placa mãe de 260x140cm que funcionava como "light box", foi confeccionada com a colaboração dos designers Bruno César e Luciano Rocha. Os componentes da placa foram criados a partir da utilização de embalagens recicladas, tais como garrafas plásticas de refrigerante, latas, caixas de isopor, etc.
A imagem desta placa mãe
foi usada nas vinhetas do festival, spots para tv, websites, cartazes, catálogo, postais, banners etc..
O festival, que promove o uso das novas tecnologias para produção e exibição audiovisual, está orientado à participação de jovens realizadores.
Cliente: DIMAS

Direcció d'art del festival de curtmetratges de 2012
La peça prinicpal de comunicació va ser una gran ¨placa mare¨ de 260x140cm que funcionava com a ¨light box¨, va ser realitzada amb la col·laboració dels disssenyadors Bruno César i Luciano Rocha, els components van ser realitzats a partir del reciclatge de diversos envasos.
La imatge d'aquesta "placa mare" va ser l'espina dorsal de tota la comunicació, tant per les cortines d'entrada de les projeccions, spots de tv i website, com en tot el mateiral gràfic: cartells, programació, postals, banners, etc.
El festival que promòu l'ús de les noves tecnologies de producció i exhibició de vídeo i cinema, està orientat a la participació de realitzadors joves.
Client: DIMAS